Kidean yritysvalmennukset

“Yhteistyö kanssanne on toiminut hyvin erilaisissa koulutus- ja yritystilaisuuksissa. Teiltä löytyy asiantuntemusta mm. tiedolla johtamisesta. Energisen porukkanne kanssa on mukava tehdä yhteisiä projekteja.”

Marjo Niittuaho-Nastolin,
Mikkelin kehitysyhtiö Miksei Oy

Elämä on oppimista. Kasvetaan yhdessä.

Markkinointistrategia ja budjetti

Älä sinkoile kuin jänis pellolla. Kirkastetaan yrityksesi tavoitteet ja suunta. Autamme sinua myös pysymään valitsemassasi suunnassa.

Tarinabrändi

Huomaako kukaan mainoksiasi? Kohderyhmäsi asiakkaat pysähtyvät viestisi ääreen, kun brändisi puhuttelee heidän omaa tarinaansa.

Kalenterikaveri

Onko vuorokaudessasi liian vähän tunteja? Käykö niin, että kiireiset asiat vievät ajan pitkän tähtäimen tavoitteiden edistämiseltä? Sovi treffit Kalenterikaverin kanssa.

DISC-analyysit ja tiimivalmennukset

Opi tuntemaan tiimisi jäsenten kommunikointitavat ja motivaation lähteet. Lupaamme, että opit paljon myös itsestäsi.

Markkinoinnin ja myynnin digitaaliset työkalut

Älä syydä rahaa palveluihin, joita et ymmärrä. Selvitetään todellinen tarpeesi ja optimoidaan ajankäyttösi oikeilla työkaluilla ja apuvälineillä. Teknologia on kaveri 🙂

Viestinnän ja kirjoittamisen valmennukset

Muille olet sitä, mitä viestit. Henkilöstösi toimii yhteen sitä tehokkaammin, mitä paremmin viestintä pelaa. Hanki vahvat viestintätaidot itsellesi ja tiimillesi. Lupaamme, että tulos näkyy myös ulospäin.

Yksi markkinointiassari vai kokonainen tiimi?

Kun yrityksesi käytössä on koko myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten joukko, löytyy osaaja kaikkeen tarvitsemaasi.

Mutta mitä kaikkea kattaa kokonaisen tiimin panos? Lataa alta esimerkkilaskelma.

{

Vaikka asiakkaat olivat löytäneet hyvin MetForcen palvelut, ei yksikään kertonut löytäneensä yritystä Googlen tai yrityksen verkkosivujen kautta. Tähän saatiin apu Google Ads -koulutuksesta.

Toni Salmi,
toimitusjohtaja, MetForce

{

Sisäisiin koulutuksiin on saatu tosi hyvin apuja, etenkin asentajapuolella niistä on tykätty! Olemme saaneet myös paljon apua kirjoittamiseen. Pilkut löysivät oikeille paikoilleen! Väliotsikoinnit ja oleellisen nostaminen olivat aiemmin hakusessa, nyt tekstimme löytyvät helposti hakukoneilla.

Janne Koljonen, Öljypiste

{

DISC-analyysin tulos selitti tosi paljon. Opimme ymmärtämään toisiamme ja sitä, minkä takia joku käyttäytyy tietyllä tavalla.
Yrittäjinä olemme Tonin kanssa vastakohdat DISC-analyysissa. Olemme oppineet paljon työnjaosta – ja siitä, että antaa toiselle siimaa.

Mikko Ihonen, yrittäjä ja toimitusjohtaja, Drainman Oy

Nyt on hyvä hetki kehittyä

Kerro, minkä osa-alueiden toivoisit toimivan tehokkaammin tai mitkä ovat yritystoimintasi pullonkaulat. Missä asiassa hyötyisit valmennuksesta, konsultoinnista tai tiimisi hiomisesta lasinkirkkaaseen iskuun? Muista, että voit hakea valmennuksiimme ELY-tukea.