Älä osta mainoksia, osta tuloksia

On turha huudella pimeään. Kun kohderyhmäsi sekä heidän käyttämänsä kanavat ovat selvillä, saadaan tulille digimarkkinoinnin täsmäisku. Me opastamme sinut tärkeimpien myynnin ja markkinoinnin digitaalisten työkalujen käyttäjäksi. Kiinnostaisiko vaikkapa asiakkuuksienhallintajärjestelmät eli CRM?

Myyntiä ja markkinointia todelliseen tarpeeseen

Pysy asiakkaidesi pulssilla. Mutta ennen kaikkea, älä tuhlaa aikaasi epäoleellisilla turuilla ja toreilla.

Me valmennamme sinut ottamaan rohkeasti haltuun yrityksesi toimialan digitaaliset ydintyökalut, jotka tarjoavat eväät todellisiin tuloksiin ja aitoon kasvuun.

Just eikä melkein

Digitaalisten työkalujen käyttöä ei tarvitse jännittää. Me valmennamme sinut toimialasi myynnin ja markkinoinnin keskipisteeseen, jossa tulokset syntyvät.

Kartoitetaan yhdessä juuri sinun yrityksesi arkeen sujahtava digityökalupakki. Kidean matkassa olet juuri oikeassa paikassa oikeaan aikaan.

 

 

Myyntikäyrä koilliseen muutamalla askelella

Määritellään tavoite

Selkeää suuntaa kohti on helppo edetä. Mitkä ovat yrityksellesi aidosti hyödyllisiä myynnin ja markkinoinnin välineitä, mitkä eivät? Kun tiedät tarkalleen mitä teet, kallis aika ei tuhriudu turhaan näpertelyyn eivätkä pennoset virtaa ympäriinsä.

Hommat haltuun

Me emme häviä minnekään, kun Hubspot-käyttäjätunnus on luotu tai CRM:n perusteet ovat hädin tuskin hanskassa. Me valmennamme sinut varmuudella yrityksellesi tärkeiden työkalujen käyttäjäksi.

Kasvun aika

Sujuvat taidot yrityksellesi oleellisissa digiympäristöissä takaavat, että pysyt myyntisi ja markkinointisi kärryillä. Valmennuksen avulla työkalujen käytöstä tulee rutiinia, jolloin ajanhallinta helpottuu ja käytettyjen eurojen määrä pysyy tiukasti hyppysissäsi.

Hyvä! Olet jo lähellä.

Olet juossut upeasti tähän saakka. Nyt on aika hengähtää. Kerro, missä menet ja mihin haluat päästä. Katsotaan yhdessä, miten sinne päästään vakain, rauhallisin askelin.