Tartu tekstiin ja lumoa lukijasi

Viruuko pöytälaatikossasi blogikirjoitus, somepostaus tai markkinointiteksti, joka tarvitsee ydintä ja särmää? Kaipaatko varmuutta kirjoittamiseen? Teroita kynäsi ja varaa valmennus!

Maailma muuttuu sana kerrallaan

Sujuva, sanomaltaan kirkas teksti vie viestin perille ja tempaisee lukijan matkaansa. Tekstistä riippuen onnistuminen voi tarkoittaa kasvavaa lukijakuntaa, ostopäätöksen sinetöintiä tai brändin rakentumista sisältö sisällöltä. Valmennuksemme avulla opit laatimaan täysosuman toisensa jälkeen!

Käytännön tekstitaitoja

Kirjoittamisen valmennuksemme sopivat niin yrityksille, ryhmille kuin yksilöille. Valmennus toteutetaan 24 tunnin mittaisina kehitystuokioina.

Räätälöimme valmennuskokonaisuuden sinulle täsmällisesti: tekstit, esimerkit ja tehtävät valitaan käytännönläheisesti tavoitteitasi kuunnellen.

Näppäimistö laulamaan!

Kerro tarina

Tarinallisuus on aikamme megatrendi, johon törmäät uutisissa, mainonnassa ja yritysten nettisivuilla. Valmennuksemme avulla saat vaikkapa blogiteksteihisi tai markkinointimateriaaleihisi uuden, tarinallisesti koukuttavan ulottuvuuden.

Vakuuta loogisesti

Ole uskottava! Valmennuksessa opit kirjoittamaan tekstiä, joka etenee fiksusti ja vakuuttaa lukijan perustelu kerrallaan siitä, että sinua kannattaa kuunnella. Vakuuttavat tekstit muuttavat maailmaa.

Jotain muuta, mitä?

Ihmetyttävätkö pilkut tai yhdyssanat? Aukeaako asiantuntijatekstisi vaikeasti maallikoille? Kirjoitusvalmennuksemme ratkaisee minkä tahansa tekstuaalisen tenkkapoon.

Hyvä! Olet jo lähellä.

Olet juossut upeasti tähän saakka. Nyt on aika hengähtää. Kerro, missä menet ja mihin haluat päästä. Katsotaan yhdessä, miten sinne päästään vakain, rauhallisin askelin.