Kidean tiimi

“Kidean arvot eivät ole sanahelinää, vaan esimerkiksi avoimuus näkyy päivittäisissä kohtaamisissa. Myös meidät etäläiset napataan aidosti ja lämpimästi mukaan tiimiin. Niin huippuhetket kuin epäonnistumiset käydään yhdessä läpi. “

Elina, Kidea

Hei, tässä on Mik… tsädäm, tulit juuri kohdatuksi yksilönä.

Mikko on äärettömän tarkkakatseinen kaikessa, mikä tulee myymiseen, neuvotteluihin ja ihmisten kohtaamiseen.

“Mikolla on horjumattoman kirkas visio siitä, että jokaisen yksilön potentiaali nousee parhaiten esiin vapauden, vastuun, yrityksen ja erehdyksen kautta. Mikon kohdalla avoin ja eteenpäin kannustava johtaminen ei ole päälleliimattua, vaan tapa nähdä maailma.”

Mikko Laukkanen

Toimitusjohtaja ja suursmurffi

mikko.laukkanen@kidea.fi
040 912 6951

Kuvittele maailman sydämellisin HR-ihminen ja ynnää siihen vielä 9286 sydäntä – sellainen on Ilona, satasella sykkivä onnellisuusjohtajamme. Ilona tartuttaa koko jengiimme yhdessä tekemisen energian.

Ihmiset saavat olla Ilonan lähellä juuri sellaisia kuin ovat, mutta verkkosivuista ei voi sanoa samaa. Ilonan järkkymättömän silmän alla hioutuvat mitä upeimmat visuaaliset kokonaisuudet ja yritysilmeet.

“Ilona on avoimen tiimin hyvä haltiatar, joka säteilee luottamuksen ilmapiiriä ympärilleen ja saa kaikki muutkin pudottamaan turhat suojakuorensa. Ilonan tiimissä on hyvä olla oma itsensä.”

Ilona Jyrkinen

Onnellisuusjohtaja ja visuaalinen suunnittelija

ilona.jyrkinen@kidea.fi
050 404 8404

Jos tunnet olosi äkkiä hyvin rentoutuneeksi mutta motivoituneeksi, sille on tieteellinen selitys. Olet Eevan vaikutuksen alainen.

Kun lehmänhermoja ja haukankatseita jaettiin, nappasi Eeva molemmat. Ne ovatkin hyödyksi, kun Eeva käyttää supervoimiaan eli hallitsee aikaa ja valmentaa ihmiset ja yritykset täysiin potentiaaleihinsa.

“Eeva on realistinen kalenterikaveri! Eeva oikoo mun kalenterin ahdistavan kaaos-tungoksen ja saa jotenkin taiottua lisää aikaa niille hommille, joita oikeasti haluan tehdä. Oikea ajankäytön taikuri.”

Eeva Haimilahti

Palvelujohtaja ja tiimin kalenterikaveri

eeva.haimilahti@kidea.fi
044 279 0020

Oletko tumpelo? Ei haittaa, sillä Sara pelastaa sinut niin ojasta kuin allikosta!

Sara on Kidean taittovelho monessakin mielessä. Ensin Sara taittaa esitteet ja muut visuaalisuudet rautaisella osaamisellaan, sitten asiakkaiden arkihuolet. Kun aspan meili kilahtaa, ratkaisu käsiisi vilahtaa!

Lisäksi Sara taittaa huumorin puun oksia koko tiimiä räkätyttäviksi puujalkavitseiksi.

“Sara ei aikaile eikä ujostele, vaan hyppää suoriltaan jääkylmään veteen asiassa kun asiassa. Pää pysyy kylmänä kiperissäkin tilanteissa! Saran nauru tarttuu.”

Sara Vahteri

Digimarkkinointivastaava ja graafinen suunnittelija

sara.vahteri@kidea.fi
044 981 1558

Oletko joskus kärsinyt tylsistä teksteistä? Forget it.

Tiukinkin asiaviestintä muuttuu pilkuntarkasti nauruhermoon iskeväksi ilotulitukseksi, kun kirjoitusleggingsit jalkaan vetää kynäilijöiden kuningatar Anne. Tunnistat Annen kynän jäljen helposti; se on todennäköisesti oivaltavinta, mitä olet lukenut. Kun tarvitaan ideoita, Anne suoltaa minuutissa sata hulvatonta ehdotusta – ja seuraavassa hetkessä on jo luonnostellut niistä vangitsevan tekstin.

Anne on sydämellinen yhteishengen luoja ja alati positiivinen tsemppaaja, joka pitää positiivisessa vireessä koko tiimiin!

“Anne on verbaalisesti lahjakkain ihminen, jonka tunnen. Anne on Kidean ääni ja aurinko.”

Anne Turunen

Tekstisuunnittelija ja pilkunviilaaja

anne.turunen@kidea.fi
045 328 0100

Älä räpäytä silmiäsi! Muuten missaat noin miljoona riviä Casperin näppäimistöltä vyöryvää koodia. Kun Casperin näytöllä räjähtelee seonneen teksti-TV:n näköinen ilotulitus, voi olla varma, että syntymässä on jälleen jotain äärettömän nerokasta.

Aina hyväntuulinen Casper innovoi jatkuvasti uutta asiakkaidemme iloksi ja jaksaa hymyillen auttaa työkavereitaan, joiden läppäriasiat eivät ole kunnossa tai IT-taidot sanovat 404.

“Cappe on yksi teknisesti lahjakkaimmista kavereista, joita olen nähnyt. Cappella on hämmästyttävä kyky ymmärtää laajakin tekninen kokonaisuus ja kehittää sitä.”

Casper Vihervuori

Ohjelmistokehittäjä ja Kidean tietotekniikkavelho

casper.vihervuori@kidea.fi

Kysy Kideasta mitä vaan

Pistä meille viestiä joko tällä lomakkeella tai ihan privaatisti kenelle tahansa ylläolevista. Sovitaan juttutuokio ja kasvetaan yhdessä kahvikupillisen ajan.

Yksi markkinointiassari vai kokonainen tiimi?

Kun yrityksesi käytössä on koko myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten joukko, löytyy osaaja kaikkeen tarvitsemaasi.

Mutta mitä kaikkea kattaa kokonaisen tiimin panos? Lataa alta esimerkkilaskelma.