Tule tiimiin, joka toimii

“Kidean arvot eivät ole sanahelinää, vaan esimerkiksi avoimuus näkyy päivittäisissä kohtaamisissa. Myös meidät etäläiset napataan aidosti ja lämpimästi mukaan tiimiin. Niin huippuhetket kuin epäonnistumiset käydään yhdessä läpi. “

Elina, Kidea

Miten niin mahdotonta?

“Asiat, joita monet pitävät liki mahdottomina saavuttaa työpaikoilla, vaikkapa työilmapiirin ja itseohjautuvuuden osalta, toteutuvat Kideassa nyt tai tulevat toteutumaan.

Arvostamme avoimuutta, hyvää huumorintajua, innostumista ja vastuun ottamista. Kasvuhalua ja sitoutumista yhteiseen visioon ja suuntaan. Olen nähnyt, että kun asenne on kunnossa ja fiksu ihminen, minkä tahansa haasteen hoitaminen ja uuden opettelu onnistuu nopeasti.“

Mikko, toimitusjohtaja

Työharjoitteluun

Tule kasvamaan tiimiin, jossa rehellisyys on rohkeutta, huumori happea ja virheiden tekemistä vaaditaan.

Avoimet työpaikat

Tsekkaa avoimet työpaikkamme tai keksi itse sellainen. Mitä uutta ja innostavaa juuri sinä toisit Kidean tiimiin?

Freelancer

Liity alihankkijarekisteriin. Pöydällesi voi tupsahtaa hauskoja haastattelukeikkoja ja muuta kivaa.

Kidea on tiimi

Kidea ei ole yksin loistavien jalokivien säilytyspaikka. Yhdessä muodostamme tiimin, joka koostuu kuvaamisen, kirjoittamisen, visuaalisen suunnittelun, markkinoinnin automaation, myynnin ja sosiaalisen median ammattilaisista. Tule vahvistamaan meitä siinä, missä sinä olet ekspertti, ja tuo timanttiimme uusi särmä.

{

Kideassa voi oikeasti kehittää itseään. Se ei ole ollut mikään tyhjä lupaus. Joustavuus on ollut myös todellista. Muistan, kun Ilona totesi alkuun, että ei meille ole väliä, missä työsi teet, kunhan teet, ja päätät itse senkin, milloin työsi teet.

Sara, Kidea

{

Kideassa on mielenkiintoista olla töissä, sillä ilmapiiri on inspiroiva. Halutaan kehittyä jatkuvasti ja ideat viedään oikeasti toteutukseen. Uusia juttuja kokeillaan rohkeasti. Niinpä meininki on kaukana jämähtäneestä.

Elina, Kidea

{

Parasta tässä on se, että töitä voi tehdä työpaikan ulkopuolella, vaikka kotona. Ei ole kiinteitä työaikoja, vaan tärkeintä on se, että hoitaa työnsä.

Tuure, Kidea