Kasvutarinoita

“Uskallan sanoa, että kokemus ja tuote on paras, mitä ollaan saatu.”

Jere Kujanpää, toimitusjohtaja, Kaarirakenne Oy

{

Teillä on nopea reagointi. Tartutaan nopeasti toimeen ja hoidetaan homma. On ollut helppo ymmärtää, mitä ostetaan. Välillä markkinointipalvelut on niin monimutkaisia, että ei tiedä oikein, mitä on ostamassa.

Anne Ossi, toiminnanjohtaja, Kenkävero

{

Sain ensivaikutelman nuoresta, energisestä ja aikaansaavasta yrityksestä. Ja tämä piti myös paikkansa! Yhteistyö on ollut tehokasta ja tarpeen mukaan joustavaa. Digimarkkinointi on kehitetty iskuun, mikä on mahdollistanut meille hyvän kasvun.

Jarkko Ahonen, myyntijohtaja, TT Estate Oy

{

Vaikka asiakkaat olivat löytäneet hyvin MetForcen palvelut, ei yksikään kertonut löytäneensä yritystä Googlen tai yrityksen verkkosivujen kautta. Tähän saatiin apu Google Ads -koulutuksesta.

Toni Salmi, toimitusjohtaja, Metforce Oy

Koulutuksiin on saatu tosi hyvin apuja, asentajapuolella videon muotoon tehdyt koulutukset ovat olleet niitä toimivimmiksi koettuja. Niistä on tykätty. Tuuren kuvaus- ja videoeditointitaidot ovat todella vakuuttaneet. Ollaan oltu samalla aaltopituudella, kun on tehty projekteja!

Janne Koljonen, Öljypiste

Saitte hyvin kopin siitä, mitä me halutaan. Uskon, ettei se ollut vahinko, että ymmärsitte meidän bisneksen. Uskallan sanoa, että kokemus ja tuote on paras, mitä olemme saaneet.

Jere Kujanpää, toimitusjohtaja, Kaarirakenne Oy

Teidän tekemänne verkkosivut ovat äärettömän hyvät, loistavat. Tykkään niistä itse, ja asiakkailtakin on tullut palautetta, että ne ovat koko kaupungin parhaat verkkosivut!

Sirpa Nurminen, Asuntovälitys Nurminen LKV

Sain ensivaikutelman nuoresta, energisestä ja aikaansaavasta yrityksestä. Ja tämä piti myös paikkansa! Yhteistyö on ollut tehokasta ja tarpeen mukaan joustavaa. Markkinointi on kehitetty iskuun, mikä on mahdollistanut meille hyvän kasvun.

Jarkko Ahonen, TT Estate

DISC-analyysin tulos selitti tosi paljon. Opittiin ymmärtämään toisiamme ja sitä, minkä takia joku käyttäytyy tietyllä tavalla. Yrittäjinä olemme Tonin kanssa vastakohdat DISC-analyysissa. Olemme oppineet paljon työnjaosta – ja siitä, että antaa toiselle siimaa.

Mikko Ihonen, yrittäjä ja toimitusjohtaja, Drainman Oy

{

Yhteistyö on toiminut hyvin erilaisissa koulutus- ja yritystilaisuuksissa. Teiltä löytyy asiantuntemusta mm. tiedolla johtamisesta. Energisen porukkanne kanssa on mukava tehdä yhteisiä projekteja.

Marjo Niittuaho-Nastolin, Miksei Oy

{

Laadukas. Nopea palvelu. Ammattitaitoinen. Olette ajan hermolla markkinoinnissa ja osaatte suositella yrittäjälle, mikä on paras mahdollinen toimintatapa myynnissä ja markkinoinnissa.

Janne Kuoppala, toimitusjohtaja, Lumotuli Oy

{

Olen ollut tyytyväinen. Yhteistyö sujuu ja asiat ovat edenneet hyvin. Kehitimme yritykselleni uuden nimen – päästiin nimihirviöstä eroon!

Sirpa Nurminen, toimitusjohtaja, Linnatili Oy

Tärkein palaute tulee asiakkailtamme.

Anna markkinointisi ammattilaisten käsiin. Keskity siihen, mitä sinä haluat tehdä. Saavuta kohderyhmäsi asiakkaat ja työnhakijoista parhaimmat. Menesty ja kasva kanssamme yrityksenä, yrittäjänä, ihmisenä.

{

Kuulin teistä monelta suunnalta, ja hyvin luotettavalta taholta. Että te henkilöinä ja teidän toimintatapa on sellainen, että asiat tehdään niin kuin sovitaan, ja sitten ne myös etenee. Tekninen hallinta ja ne mahdollisuudet, se on ollut tosi viisasta ulkoistaa. Google-näkyvyys on parantunut oleellisesti. Ja sitten ne kampanjat! Se on vähintäänkin mennyt toivotulla tavalla, vähän yllättänytkin.

Arja Tiensuu, Fysios Mikkeli

{

Vaikka pidän teitä rehellisinä ihmisinä, en uskonut sitä, mitä aluksi sanoitte. Mulla on ollut huonoja kokemuksia toisten toimijoiden kanssa, joten avasin jännityksellä ensimmäisen version verkkosivusta. Mutta te saitte hyvin kopin siitä, mitä me halutaan. Uskon, ettei se ollut vahinko, että ymmärsitte meidän bisneksen. Uskallan sanoa, että kokemus ja tuote on paras, mitä olemme saaneet.

Jere Kujanpää, toimitusjohtaja, Kaarirakenne Oy

{

Koulutuksiin on saatu tosi hyvin apuja, ne ovat toimineet etenkin asentajapuolella. Niistä on tykätty! Olemme saaneet paljon apua kirjoittamiseen. Pilkut löysivät oikeille paikoilleen! Myös väliotsikoinnit ja oleellisen nostaminen olivat aiemmin hakusessa, mutta nyt tekstimme löytyvät helposti hakukoneilla.

Janne Koljonen, Öljypiste Oy