Markkinointistrategia ja -budjetti

Tiedät, että markkinointia pitää tehdä, mutta oikeat summat ja keinot mietityttävät. Älä suotta syydä rahaa puolivillaiseen ja tuloksettomaan puuhasteluun! Valmennuksessamme kirkastamme päämääräsi ja hiomme markkinointisi tehokkaimmilleen.

Sijoita markkinointibudjettisi fiksusti

Kidean markkinointistrategian ja -budjetoinnin valmennuksessa laadimme selkeät suuntaviivat tulosta tuottavaan markkinointiin. Pääset kartalle erilaisten kohderyhmien ja niiden sisäisten ryhmien priorisoinnista sekä tiedät tarkalleen, missä, milloin ja mihin kanaviin markkinointiin varatut eurot kannattaa käyttää. Me autamme menestymisen arvoisia yrityksiä menestymään paremmin. Laitetaan markkinointisi iskuun yhdessä!

Täsmällistä tuottavuutta

Kidean markkinointistrategian ja -budjetoinnin valmennus on kompassisi markkinoinnin moninaisessa viidakossa. Valmennamme sinut tekemään tehokasta ja tuloksellista markkinointia. Valmennuksen jälkeen tiedät, mitkä kanavat ja keinot toimivat juuri sinun asiakkaillesi. Et heitä enää euroakaan hukkaan väärien digi- tai sometyökalujen syövereihin.

Harkituin harppauksin kohti tavoitetta

Digi tavoittaa

Lehtimainos ei enää kerää silmäpareja niin kuin ennen. Nyt katseet kohdistuvat digitaalisiin alustoihin. Viedään yrityksesi asiakkaiden luokse ja valitaan kanavat, joissa he viettävät aikaansa oikeasti.

Tunnista kohderyhmäsi

Mutta tämä tuotteenihan on suunnattu kaikille! Hetkinen. Otetaan yhdessä askel taaksepäin. Viesti menee perille, kun se on laadittu täsmällisesti asiakkaillesi ja heidän pulmiaan puhutellen.

Sijoita tuloksellisesti

Vähän sinne, pikkuisen tuonne – hups! Markkinointi nielaisee lanttisi nopeasti, jos oikeita kanavia ja kohderyhmiä ei ole mietitty tarkkaan. Hiottu strategia takaa, että markkinointiin sijoitetun summan saa takaisin moninkertaisena.

Hyvä! Olet jo lähellä.

Olet juossut upeasti tähän saakka. Nyt on aika hengähtää. Kerro, missä menet ja mihin haluat päästä. Katsotaan yhdessä, miten sinne päästään vakain, rauhallisin askelin.