Kesytetään kalenterisi kaaos

Jos tarvitset lisää tunteja päivään ja hengittävyyttä arkeen, saavuit tänne kreivin aikaan!

Suunnittele mitä teet, tee mitä suunnittelit.

Kuulostaa yksinkertaiselta, eikö totta? Hiljaa mielessä laadittu tavoite voi kuitenkin lässähtää työn imun ja arjen kiilatessa edelle. Pian on taas armoton kiire. Pienten tulipalojen sammuttelu syö turhaan aikaa pitkän tähtäimen tavoitteilta.

Todellisiin tuloksiin pääset, kun priorisoit tavoitteesi ja lähdet määrätietoisesti niitä kohti. Kalenterikaverimme avulla asetat kehitykselle selkeät mittarit – ja aikaa jää myös levolle.

Ota aikaa tärkeimmälle.

Me haluamme, että hyvät yritykset menestyvät ja voivat mainiosti. Ajanhallinnan valmennuskokonaisuutemme avulla löydät uudelleen tekemisesi perustan ja vaalit sitä.

Selkeät, ilmavat ja tärkeimpään keskittyvät aikataulut tukevat yrityksen visiota, työntekijöiden hyvinvointia ja lopulta myös tehokkuutta. Miksi tuhlata resursseja toissijaisiin tehtäviin?

 

 

Ajanhallinnan resepti – kolme lyömätöntä ainesosaa

Kiteytetään visio ja tavoite

Valitaan oikea suunta ja pysytään siinä. Tämä onnistuu, kun karsimme turhat rönsyt pois ja selkeytämme kaiken toiminnan tukemaan visiotasi.

Kalenterikaveri™

Norsu syödään pala kerrallaan. Kun iso tavoite pienitään osiksi, sitä kohti edetään mutkattomasti ja askel askelelta. Ja nämä askelet löytyvät omasta kalenteristasi!

Personal Timer™

Aikaa on löydyttävä myös juokseville pikkuasioille. Personal Timer™ -valmennuksessa sälät lajitellaan omiin bokseihinsa ja nautitaan järjestyksestä!

Hyvä! Olet jo lähellä.

Olet juossut upeasti tähän saakka. Nyt on aika hengähtää. Kerro, missä menet ja mihin haluat päästä. Katsotaan yhdessä, miten sinne päästään vakain, rauhallisin askelin.