Tule Kideaan kasvamaan

”Kidea on yhtä aikaa järkevä ja järjetön työpaikka. Järkevä siinä mielessä, että tällaistahan työnteon kuuluu ollakin. Järjetön taas siksi, että mokailun määrä halutaan pitää vakiona – korkealla. Aika mylly pikkutarkalle luonteelle!”

Anne, Kidea

Työharjoitteluun Kideaan

Meillä on aina käyttöä motivoituneille ja kasvuhaluisille osaajille! Monet harjoittelijoistamme ovat jääneet projektitöihin tai osa-aikahommiin harjoittelun jälkeen.

Työharjoittelussa pääset hyppäämään Kidean vauhdikkaan arjen pyörteisiin monipuolisten ja käytännönläheisten projektien parissa. Harjoittelusi aluksi istumme yhdessä alas ja suunnittelemme kahvikupin äärellä työtehtäväsi niin, että ne vastaavat toiveitasi ja opintojaksollesi asetettuja tavoitteita.

Suurin haaste on pärjätä tiimimme kanssa. Siihen tarvitset avoimuutta, itseohjautuvuutta ja uskallusta tehdä virheitä, koska ilman niitä kukaan ei kehity. Tiimimme on yksi timantti, johon jokainen tuo oman särmänsä ja värinsä. Mitään yksinään loistavia jalokiviä Kideaan ei mahdu.

Kysy rohkeasti työharjoittelumahdollisuuksia ja varaa paikka Kidean särmikkäästä porukasta!

{

“Hyvin koordinoitu joukkue, ystävällinen ilmapiiri, avoimuus uusille asioille. Täällä sinua autetaan saavuttamaan tavoitteesi. Mitä muuta voit haluta hyvältä työpaikalta.”

Alexandr Pastushok

{

“Työpaikkojen itsestään käyttämää sanastoa saa usein tulkita tarkkaan. Esim. työskentele missä ja milloin haluat tarkoittaa yleensä jotain hikistä puhelinskämmiroskaa. Mutta Kidealla kaikki menikin kuten mainoksessa luvattiin! Etätyö onnistuu oikeasti ja työaika joustaa kuin elastaanilegginsit kuukausipalaverin herkkupöydässä.”

Anne Turunen

{

“Harjoittelun aikana oli tosi matala kynnys pyytää apua ja ottaa muutenkin yhteyttä. Oli tosi mukavat kaksi kuukautta!”

Anniina Paananen