Digimyynti

“Sain ensivaikutelman nuoresta, energisestä ja aikaansaavasta yrityksestä. Ja tämä piti myös paikkansa! Yhteistyö on ollut tehokasta ja tarpeen mukaan joustavaa. Markkinointi on kehitetty iskuun, mikä on mahdollistanut meille hyvän kasvun.”

Jarkko Ahonen, myyntijohtaja, TT Estate Oy

Myynti on muuttunut.

Taakse jäi se aika, kun markkinointiin riitti sopimus paikallislehden kanssa. Nyt yrittäjän tulisi hallita markkinoinnin automaatio, verkkosivut, sosiaalinen media, blogikirjoitukset ja asiakaskertomusvideot. Ja kaikki nämä tarinallisen brändin kautta. Sujuuko tämä kaikki? Ei minultakaan.

Siksi markkinointiin ja myyntiin tarvitaan tiimi.

Rekrytoi kerralla koko markkinointitiimi.

“Te saitte hyvin kopin siitä, mitä me halutaan. Uskon, ettei se ollut vahinko, että ymmärsitte meidän bisneksen. Uskallan sanoa, että kokemus ja tuote on paras, mitä olemme saaneet.”

Jere Kujanpää, toimitusjohtaja, Kaarirakenne Oy

Miksi saamme kopin bisneksestäsi?

Kysymme niiltä, jotka ovat tarinasi sankareita: asiakkailtasi.

Emme tarjoa sinulle uusia verkkosivuja, Facebook-mainontaa, kylmäsoittoja, uutiskirjeitä, yhtään mitään. Ennen kuin olemme käyneet läpi liiketoimintasi perusasiat: Kenelle myyt, mitä myyt, miksi juuri heille. Missä he ovat ja mihin he tarvitsevat sinua.

Sen jälkeen tarjoamme sinulle kaiken, mitä tarvitset.

{

Laadukas. Nopea palvelu. Ammattitaitoinen. Olette ajan hermolla markkinoinnissa ja osaatte suositella yrittäjälle, mikä on paras mahdollinen toimintatapa myynnissä ja markkinoinnissa.

Janne Kuoppala,
toimitusjohtaja, Lumotuli Oy

{

Tekninen hallinta ja ne mahdollisuudet, se on ollut tosi viisasta ulkoistaa. Google-näkyvyys on parantunut oleellisesti, ja sitten ne kampanjat! Se on vähintäänkin mennyt toivotulla tavalla, vähän yllättänytkin.

Arja Tiensuu,
toimitusjohtaja, Fysios Mikkeli

{

Teillä on nopea reagointi. Tartutaan nopeasti toimeen ja hoidetaan homma. On ollut helppo ymmärtää, mitä ostetaan. Välillä markkinointipalvelut on niin monimutkaisia, että ei tiedä oikein, mitä on ostamassa.

Anne Ossi,
toiminnanjohtaja, Kenkävero

Hyvä! Olet jo lähellä.

Olet juossut upeasti tähän saakka. Nyt on aika hengähtää. Kerro, missä menet ja mihin haluat päästä. Katsotaan yhdessä, miten sinne päästään vakain, rauhallisin askelin.