Haluatko freelance-töitä?

“Parasta tässä on se, että töitä voi tehdä työpaikan ulkopuolella, vaikka kotona. Ei ole kiinteitä työaikoja, vaan tärkeintä on se, että hoitaa työnsä.”

Tuure, Kidea

Freelanceriksi Kideaan

Kirjoittaja, videokuvaaja, valokuvaaja, graafikko, buukkari. Ilmoittaudu freelance-rekisteriimme. Syötä lomakkeelle tiedot itsestäsi ja osaamisestasi, niin osaamme ottaa yhteyttä sinuun, kun meillä alkaa uusia projekteja tai rekrytoimme uusia ihmisiä.

{

Kideassa voi oikeasti kehittää itseään. Se ei ole ollut mikään tyhjä lupaus. Joustavuus on ollut myös todellista. Muistan, kun Ilona totesi alkuun, että ei meille ole väliä, missä työsi teet, kunhan teet, ja päätät itse senkin, milloin työsi teet.

Sara, Kidea

{

Kideassa on mielenkiintoista olla töissä, sillä ilmapiiri on inspiroiva. Halutaan kehittyä jatkuvasti ja ideat viedään oikeasti toteutukseen. Uusia juttuja kokeillaan rohkeasti. Niinpä meininki on kaukana jämähtäneestä.

Elina, Kidea

{

Parasta tässä on se, että töitä voi tehdä työpaikan ulkopuolella, vaikka kotona. Ei ole kiinteitä työaikoja, vaan tärkeintä on se, että hoitaa työnsä.

Tuure, Kidea