Brändi-ilme yritykselle

‚ÄúYksi konsultti soitti, h√§n oli pist√§nyt firman pystyyn Tampereella. H√§n oli katsonut Paloniitty Oy:n uudet nettisivut ja sanoi, ett√§ oli pakko soittaa, ett√§ voidaanko ruveta yhteisty√∂h√∂n, kun teill√§ on niin vakuuttavat sivut.‚ÄĚ

Sauli Paloniitty, toimitusjohtaja, Paloniitty Oy

Br√§ndi-ilme yritykselle ‚Äď vakuuttavalta n√§ytt√§√§!

Jos yrityksesi kurkkaisi peiliin ihan sananmukaisessa mieless√§, mit√§ n√§kyisi? Maan kaunehin ‚Ästvai keisari ilman vaatteita?

Brändi-ilme määrittää, mitä potentiaalinen asiakas näkee ja tuntee yrityksesi yhteydessä.

Sekalaiset kuvapankkikuvat, hätäisesti suhaistu logo ja fonttien sekamelska kertovat valitettavasti tarinaa, jossa sammakko jää ilman pusua eikä valtakuntakaan pelastu.

Yhdenmukainen ja ammattimainen brändi-ilme viestii kohderyhmällesi, että tuote tai palvelu on heitä varten. Kun kaikki visuaalisen ilmeen elementit punovat samaa juonta, brändisi vakuuttaa asiakkaat ja jää mieleen satunnaisellekin selaajalle.

Tämän kuvastimen kertomuksia kelpaa kuunnella!

Brändi-ilme tehokkaasti kokonaistoteutuksena

Laadimme yrityksellesi ilmeen, joka kulkee systemaattisesti mukana ostopolun alusta onnelliseen kassan kilaukseen saakka. Näin se käy:

  • Logo. Suunnittelemme logon, joka heijastaa yrityksesi arvoja ja erottaa teid√§t kilpailijoista.
  • Br√§ndi-ilme. Valitsemme v√§rit ja fontit, jotka kommunikoivat br√§ndisi persoonallisuutta ja luovat haluttuja mielikuvia asiakkaissasi.
  • Br√§ndikuvat. Huolehdimme, ett√§ yrityksesi kuvamaailma j√§√§ mieleen ja puhuttelee kohdeyleis√∂√§si.
  • Mainosmateriaalit ja muut viestint√§√§n tarvittavat materiaalit.¬†

Laadimme yrityksellesi myös brändikäsikirjan, jota noudattamalla brändi-ilme pysyy yhtenäisenä myös eri tekijöiden hyppysissä.

Brändi-ilme tukee yrityksen identiteettiä: tutustu esimerkkeihin

Alla näet esimerkkejä toteuttamistamme brändi-ilmeistä, jotka viestivät visuaalisesti yrityksen tekemisestä, asiantuntemuksesta ja arvoista.

Hyvä! Olet jo lähellä.

Suunnitellaan yrityksellesi verkkosivut, jotka toimivat tehokkaasti liiketoimintasi kasvattamisessa.