TET-viikko kului nopeasti Kidealla

touko 17, 2024 | Kidea työpaikkana

Moi, mä oon Anniina Haimilahti ja olin työharjoittelussa Kidealla. Halusin tulla just Kidealle, koska mua kiinnostaa luova työskentely ja esim. mainosala. Halusin myös tietää millasta toimistotyö on ja onko se rankkaa.

Ekana aamuna ku tulin tänne ni hymyilevä Ilona oli mua vastassa. Tiesin jo heti sisään astuessani, että tästä viikosta tulee ihana. Kidealla on oikeesti parhaat työkaverit ikinä ja ne otti mut heti mukaan ja piti huolen etten jäänyt asioista ulkopuolelle. Aloitimme päivän syömällä aamupalan toimistolla ja jo aamupalalla minulta kysyttiin mikä minua kiinnostaa ja mitä haluaisin tehdä. 

Pääsin jo ekana päivänä korjaamaan uutissivuston tekstejä, ja viemään vanhalta sivustolta kuvia uudelle. Loppuviikosta ehdin käydä Gigantissa ostamassa hiiren ja Ilonan kanssa vedenkeittimen, arvostelin Kidean nettisivuja ja vein tuotekuvia ja -tekstejä verkkokauppaan.

Tykkäsin tuotekuvien ja -tekstien viemisestä verkkokauppaan erityisen paljon, koska se oli rentoa ja selkeää hommaa, joten pystyin kuuntelemaan podcastia samalla. Artikkelikuvienkin vieminen oli mukavaa hommaa. Koulu arkeen verrattuna tämä on ihanaa, rentoa, mukavaa ja opettavaa. 

Kidealla on ollu niin hauskaa. Täällä on niin ihana työporukka, saatetaan lähtee ihan yllättäen vaikka ostaa jätskit tai syömää johonki, sit kaikki koko ajan muistuttaa että käy hakee syötävää, käy vähän kävelee tai käy juomassa. 

Mulla jäi Kideasta niin paljo ihania muistoja, mut myös muutamia aika nolojakin. Esim se ku päätin et otan kahvia ja laitoin siihen sit vahingossa toisen firman kahvikermaa, ku meillä oli yhteinen jääkaappi sen toisen firman kaa, ja sit seuraavana päivänä ku Ilona tarjos mulle kahvia ni oon sillee “Voin mä ottaa mut onks sitä kahvikermaa viel” Ja sit Ilona sano vaa että “se ei oo meijän ni en tiiä kehtaako sitä ottaa”.

Siis mun mielestä Kidea on paras paikka ever. Tää on just sellas työtä jota haluun isona tehä. Tääl on paras työporukka, ihanan viihtyisät toimistot, rennot työajat. Ajattelin tän sillee kiinnostavaksi mut vähän tylsäks, mut tääl oli niin ihania ihmisiä, että ei tullu paljoo tylsiä hetkiä. En ois ikinä uskoo et toimistotyö voi olla niin helppoo ja kivaa.

Yksi markkinointiassari vai kokonainen tiimi?

Kun yrityksesi käytössä on koko myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten joukko, löytyy osaaja kaikkeen tarvitsemaasi.

Mutta mitä kaikkea kattaa kokonaisen tiimin panos? Lataa alta esimerkkilaskelma.