Tule tiimiin, joka toimii

“Kidean arvot eivät ole sanahelinää, vaan esimerkiksi avoimuus näkyy päivittäisissä kohtaamisissa. Myös meidät etäläiset napataan aidosti ja lämpimästi mukaan tiimiin. Niin huippuhetket kuin epäonnistumiset käydään yhdessä läpi. “

Elina, Kidea

Nyt mennään, markkinoinnin työharjoittelija!

Onko kiikarissa työharjoittelupaikka markkinoinnissa? Täältä löytyisi! Etsimme Kasvutoimisto Kidean vauhdikkaaseen tiimiin harkkaria, jota inspiroi markkinoinnin sälähommat!

Ai niin mitä olisi tarjolla?
Harkkapäivän menu saattaa näyttää vaikkapa tältä:

  • tietojen kaivamista netistä
  • asiakastietojen kirjailua ja korjailua Exceliin
  • uutiskirjelistojen ja CRM-järjestelmien päivitystä
  • kuvien etsimistä
  • tekstien litterointia videoilta tai äänityksiltä.

Aiempaa kokemusta et tarvitse. Tärkeintä on, ettet ole allerginen vaihteleville nakeille!

Mitäs mä tästä hyödyn?
Työharjoittelusta saat opintopisteitä. Jos jatkat harkan jälkeen meillä esimerkiksi osa-aikaduunissa, tarjolla on tietenkin niitä euroja.

Hmm. Vielä jotain kaupanpäällisiksi, kiitos!
Jos markkinointi kiinnostaa, opit Kidea-kuukaudessa enemmän kuin koulussa koskaan. Sälähommien lisäksi voit halutessasi luoda vaikka somepostauksia, puuhailla verkkosivu- ja uutiskirjejuttuja tai ideoida jotain muuta tähdellistä tekemistä itsellesi. Vastuuta yleensäkin annetaan sen verran kuin vain ikinä haluat.

Edellisten lisäksi saat vielä ilmaisen sirkuslipun, jolla pääset seuraamaan tiimimme edesottamuksia toimistoaikoina. Täältä löydät esittelyvideot meistä – eräänkin palautteen mukaan ne ovat ihan surkeita, kun me vain kehumme niissä toisiamme. Tai lue täältä, mitä meidän harkkarimme ovat tykänneet.

Missä ja milloin?
Harkkailla saat tietenkin ihan mistä päin maailma tahansa, mutta perehdytys sujunee helpoiten Mikkelissä Tuman toimistolla, Xamkin kampuksen vieressä. Sitä paitsi tykkäämme käydä yhdessä lounaalla.

Miten?
Soita tai laita tekstaria, Whatsapp-viestiä tai sähköpostia Ilonalle ja kerro itsestäsi. Ilonan tavoitat numerosta 0504048404 tai sähköpostitse ilona.jyrkinen@visla.fi.

Jos et itse ehdi, jaksa tai halua hakea, jaa tämä ilmoitus kaverille, sisarukselle tai muulle tulevaisuuden osaajalle! Jos työharjoittelija valitaan, ja hän kertoo saaneensa vihjeen sinulta, palkitsemme sinut Kidean kasvukahvilla ja Holvin lounaslahjakortilla.