Avoimet työpaikat

“Kidean arvot eivät ole sanahelinää, vaan esimerkiksi avoimuus näkyy päivittäisissä kohtaamisissa. Myös meidät etäläiset napataan aidosti ja lämpimästi mukaan tiimiin. Niin huippuhetket kuin epäonnistumiset käydään yhdessä läpi. “

Elina, Kidea

Etsitkö unelmiesi työpaikkaa?

Tule luovaan, rentoon ja avoimeen tiimiin, jossa rehellisyys on rohkeutta, huumori happea ja virheiden tekemistä vaaditaan. Työtä saat tehdä milloin ja missä haluat, ja työtehtäväsi laajenevat kiinnostuksesi, avoimuutesi ja kasvuhalujesi mukaan.

Tietotekniikkavelho

Tietotekniikkavelho, tule tekemään taikojasi digimarkkinoinnin parissa!

Markkinoinnin työharjoittelija

Etsimme Kideaan tuoretta työharjoittelijaa piristämään porukkaamme. Moni harkkari on jatkanut meillä osa-aikatöissä.

{

Kideassa voi oikeasti kehittää itseään. Se ei ole ollut mikään tyhjä lupaus. Joustavuus on ollut myös todellista. Muistan, kun Ilona totesi alkuun, että ei meille ole väliä, missä työsi teet, kunhan teet, ja päätät itse senkin, milloin työsi teet.

Sara, Kidea

{

Kideassa on mielenkiintoista olla töissä, sillä ilmapiiri on inspiroiva. Halutaan kehittyä jatkuvasti ja ideat viedään oikeasti toteutukseen. Uusia juttuja kokeillaan rohkeasti. Niinpä meininki on kaukana jämähtäneestä.

Elina, Kidea

{

Parasta tässä on se, että töitä voi tehdä työpaikan ulkopuolella, vaikka kotona. Ei ole kiinteitä työaikoja, vaan tärkeintä on se, että hoitaa työnsä.

Tuure, Kidea