Verkkosivukoulu

“Teidän tekemänne verkkosivut ovat äärettömän hyvät, loistavat. Tykkään niistä itse, ja asiakkailtakin on tullut palautetta, että ne ovat koko kaupungin parhaat verkkosivut!”

Sirpa Nurminen, Asuntovälitys Nurminen LKV

Miksi verkkosivujen tekemistä ei opeta kukaan kunnolla?

Siitä lähti meidän lounaskeskustelu taannoin.

Verkkosivuja (hyviä) tarvii kaikki yritykset ja moni muukin. Verkkosivujen tekijöitä tarvitaan siis tarvitaan myös. Verkkosivujen tekeminen on kohtuu yksinkertaista, jos vaan haluaa oppia ja on oikeat neuvot tiedossa.

Todettiin kokemuksesta, että kunnon opetusta hommaan ei meinaa löytyä, ei julkiselta eikä yksityiseltä puolelta. Tarvittaisiin verkkosivukoulu, huokasi yksi turhautunut amk:n läpi istunut.

Kurssit keskittyy ties minkä mukahienojen kikkojen tai teknisten härpäkkeiden esittelyyn. Yleensä osallistujat kuitenkin haluaa a. Tehdä ne verkkosivut b. Oppia homman niin että osaa tehdä seuraavankin kerran.

Sitten se välähti! Me perustetaan se puuttuva verkkosivukoulu! Me ollaan verkkosivujen teon ammattilaisia ja me ollaan (etä)valmentamisen ammattilaisia, kukas sen tekisi meitä paremmin! Eli jos haluat tehdä verkkosivut WordPressillä, niin Kidean verkkosivukoulu starttaa huhtikuussa.

Mitä saat:

  • Tehtyä hienot verkkosivut yritykselle, itsellesi tai vaikka anopillesi.
  • Opit nopeimmat tavat tehdä näyttävät verkkosivut ja parhaat lisäosat verkkosivujen ammattilaisilta.
  • Arvosi työmarkkinoilla kohoaa välittömästi koska joka hommassa verkkosivujen tekemisestä on hyötyä. (Ehkä pystyn keksimään jonkun missä ei tarvita, mutta vaikeeta on).

 

Mitä maksaa? 380 € (+valtion lunnaat 24%). Eka kurssi tähän hintaan.

Mitä sisältää? 5 x 3,5 h yhteistä etävalmennusta + hlökohtainen valmennus + ohjemateriaalit verkko-opetusalustalla.

Takuu. Meillä on sellainen tapa, että jos lupauksemme ei toteudu, niin et maksakaan. Joten rahat takaisin, jos lupauksemme (yllä) ei toteutunutkaan.

Tehdään hyvä näkyväksi.

Me haluamme, että hyvät yritykset menestyvät. Tähän tarpeeseen olemme kehittäneet palvelun, joka on auttanut jo monia yrityksiä luomaan vahvan bränditarinan kaiken myynnin ja markkinoinnin perustaksi.

Bränditarina ei ole sinun tarinasi eikä yrityksesi tarina. Se on tarina asiakkaasta: hänen ongelmastaan, johon yrityksesi tarjoaa ratkaisun. Bränditarinan kirkastaminen keikauttaa yrityksesi myynnin ja markkinoinnin oikeaan asentoon.

Kidean kokonaisvaltainen bränditarinapalvelu

Tarinatyöpaja

Työpajassa kerätään bränditarinan ainekset siitä hiljaisesta tiedosta, mitä sinulla ja tiimilläsi on asiakkaidenne tarpeesta ja tarjoamistanne ratkaisuista.

Asiakashaastattelut

Kidea tekee kaksi asiakashaastattelua, joissa kerätään tärkein tieto ja näkökulma asiakkaan todellisesta tarpeesta ja luottamuksen herättämisestä.

Markkinointityöpaja

Toisessa työpajassa tehdään konkreettinen suunnitelma siitä, miten bränditarina otetaan pohjaksi kaikelle yrityksesi markkinoinnille tästä eteenpäin.

Hyvä! Olet jo lähellä.

Olet juossut upeasti tähän saakka. Nyt on aika hengähtää. Kerro, missä menet ja mihin haluat päästä. Katsotaan yhdessä, miten sinne päästään vakain, rauhallisin askelin.