Avoimet tehtävät

“Työilmapiiri on kadehdittava! Kukapa ei haluaisi avoimeen, armolliseen ja innostavaan työilmapiiriin, jossa pääsee kasvamaan täyteen potentiaaliinsa.”

 

Noora-Leea

Etsitkö unelmiesi työpaikkaa?

Kirjoittaja tai sanataituri, etsitkö unelmiesi työpaikkaa? Tule luovaan, rentoon ja avoimeen tiimiin, jossa rehellisyys on rohkeutta, huumori happea ja virheiden tekemistä vaaditaan. Työtä saat tehdä milloin ja missä haluat, ja työtehtäväsi laajenevat kiinnostuksesi, avoimuutesi ja kasvuhalujesi mukaan.

Kirjoittajalahjakkuus, metsästämme sinua!

Sanataituri, varo: Jos et halua tulla imaistuksi työyhteisöön, joka jättää sinuun pysyvän jäljen, sulje äkkiä tämä sivu.

Haemme pöytälaatikkokirjoittajaa tai markkinoinnin ammattilaista, ihan sama, kunhan tekstisi vakuuttaa meidät. Huippukirjoittajalle tarjoamme kokoaikatyötä, kunhan muistat, että Vislassa on kiellettyä tehdä töitä enemmän kuin elämäntilanne tai hermot sallivat. Siksi voidaan keskustella myös osa-aikatyöstä.

Meillä ei tunneta etätyö-sanaa. Kukaan ei sanele sinulle, missä ja milloin työsi teet. Mutta toisaalta meille tiimi ja yhdessä oleminen merkitsevät enemmän kuin vain työntekoa, siksi eteläsavolaiset ovat tässä kilvassa etulyöntiasemassa, reilua tai ei. Samaten jos nimessäsi on ääkkösiä, saatat menettää pisteitä, koska verkkosivuteksteissä ne häiritsevät Ilonan visuaalista silmää.*

Toki saat runoilla iloksemme kaikenlaista, mutta hyvä olisi, jos kiinnostut kirjoittamaan myös
– verkkosivutekstejä ja blogipostauksia,
– uutiskirjeitä, jotka avataan,
– bränditarinoita,
– esitysmateriaaleja, koulutusmateriaaleja ja markkinatutkimuksia,
– toteuttamiskelpoisia videokäsikirjoituksia ja
– tyytyväisten asiakkaiden haastatteluja.

Sanojen ja lauseiden tyylikkään pyörittelemisen lisäksi olennaista hommassa on muistaa markkinointikirjoittamisen perusasiat. Ei tarvitse etsiä äikänkirjaa hyllystä, ne on nämä itsestään selvät: Tekstin tavoite, kohderyhmän ongelmat ja asiakkaan brändin mukainen tyyli.

Suurin haaste on pärjätä tiimimme kanssa. Siihen tarvitset avoimuutta, itseohjautuvuutta ja uskallusta tehdä virheitä, koska ilman niitä kukaan ei kehity. Mitään virheettömiä supersankareita Vislan ovesta ei mahdu. Arvomme ja muita mielenkiintoisia yksityiskohtia meistä voit kurkkia osoitteesta www.visla.fi.

Sivuilla törmäät myös sloganiimme Kasvamme yhdessä. Lounaspalaverien lisäksi se tarkoittaa, että unelmasi kasvaa ja kehittyä otetaan osaksi tiimin yhteistä unelmaa. Liikkumista, lukemista ja kouluttautumista tuemme muutenkin kuin vain kauniilla puheilla.

Jos sinulla on kirjoittamisen lisäksi harrastuneisuutta visuaalisen suunnittelun, videokuvaamisen ja kuvankäsittelyn, verkkosivujen tekemisen, valmentamisen, myynnin, somemarkkinoinnin tai hakukonemainonnan alueilla, kerro ihmeessä.

Visla Solutions Oy

Työmme tarkoitus on auttaa menestymisen arvoisia yrityksiä menestymään paremmin. Laajempi tavoitteemme on olla näkyvä edellekävijä asiakkaan tarpeisiin perustuvan brändin luomisessa ja johtamiskulttuurin muutoksessa. Vaatimattomia emme ole, mutta nöyriä olemme. Etenkin silloin, kun saamme potkia työntekijöitämme lähtemään iltaisin toimistolta kotiin. Toimisto meillä on Mikkelissä, työntekijöitä muuallakin. Asiakkaamme ovat hajallaan ympäri Suomen.

Vakuuta meidät

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen rekry@visla.fi tai soita Ilonalle 050 4048404 ja kysele lisää. Laita hakemuksen mukaan näytteeksi yksi tai kaksi kirjoittamaasi tekstiä. Julkaistuja, mieluiten, mutta jos pöytälaatikkosi on vielä avaamatta, avaa se kuitenkin viimeistään nyt. Tekstilaji ja aihe voivat olla (melkein) mitä tahansa.

PS. Hae heti äläkä viidestoista päivä, sillä haastattelemme sitä mukaa kun hyviä tyyppejä ilmaantuu.

*Varaudu Vislaan tullessasi myös siihen, että kaikkea ei kannata aina ottaa ihan tosissaan.

Ota yhteyttä