Verkkosivut yritykselle

“Nyt kuluneiden kahden-kolmen viikon aikana, kun uudet sivut ovat olleet, meille on tullut enemmän yhteydenottoja sivujen kautta kuin koko viime vuonna yhteensä.”

Sauli Paloniitty, Paloniitty Oy

Verkkosivut yritykselle tehdään tavoitteet edellä

Mitä teet, kun kaipaat tietoa jostakin asiasta, tuotteesta tai palvelusta? 

Kaivat taskustasi älypuhelimen ja googlaat ensimmäisellä mieleesi juolahtavalla hakusanalla, lauseella tai kysymyksellä. Päädyt jollekin sivustolle – millä perusteella? Taustalla on joku, joka on halunnut sinun päätyvän sivustollensa.

Samoin toimivat kaikki muutkin, myös sinun asiakkaasi. Haluathan, että he päätyvät tietoa hakiessaan sinun sivustollesi eivätkä kilpailijan helmaan. 

Verkkosivut yritykselle rakennetaan tavoitteiden mukaan. Ne ovat mainosten laskeutumisalusta, myyntiputken olennainen osa, vakuuttamisen ja lisätiedon paikka, rekrytointikanava ja paljon muuta. Ne ovat verkko, jossa hämähäkkinä odotat hyviä liidejä tai työnhakijoita.

Onko verkkosi kunnossa?

Verkkosivut yritykselle Kidean tekemänä

 Ehkä rakennamme sinulle uudet, WordPress-pohjaiset, kenen tahansa helposti muokattavat ja päivitettävät verkkosivut, jotka löytyvät hakukoneista ja toimivat markkinointiputkesi tehokkaana liidikuiluna. 

Emme rakenna niitä sinulle ilman muuta. Ensin haluamme varmistaa, että kohderyhmäsi, palvelusi ja brändisi ovat kunnossa. Kyllä, olemme siinä vähän hankalia. On paljon yrityksiä, jotka ohjaamme ostamaan verkkosivut yritykselleen muualta. 

 On myös paljon yrityksiä, joiden kohderyhmät kirkastamme, palvelut tuotteistamme ja joille rakennamme tarinallisen brändin ja upean visuaalisen ilmeen. Sen jälkeen teemme verkkosivut, joilla kaikki tämä näkyy. 

Haluatko lähteä matkalle, joka tuottaa sinulle paljon enemmän kuin pelkät verkkosivut yrityksellesi? 

Verkkosivut yritykselle jos toisellekin

Alla näet esimerkkejä yhdessä kuljetuista matkoista. Matkan varrella on lisääntynyt ymmärrys kohderyhmästä, palvelusta, myynnin ja markkinoinnin kanavista ja keinoista, tulevaisuuden visioista, kasvuhaaveista ja monista eri asioista, jotka liittyvät yrityksen kehittämiseen. Matkan pää ei kuitenkaan ole uudet verkkosivut, se on vasta alku.