Ratkaisemme markkinointipulmasi

“Te saitte hyvin kopin siitä, mitä me halutaan. Uskon, ettei se ollut vahinko, että ymmärsitte meidän bisneksen. Uskallan sanoa, että kokemus ja tuote on paras, mitä olemme saaneet.”

Jere Kujanpää, toimitusjohtaja, Kaarirakenne Oy

Onko sinulla pulma? Meillä on ratkaisu.

Oletko jumpannut aivosi solmuun saamasi pulmapelin parissa? On aika antaa armoa aivoille ja huokaista helpotuksesta. Täällä ratkeaa paitsi pulmapeli myös markkinointipulmat!

markkinointi ei tuota tulosta?

Tuotteesi tai palvelusi on erinomainen. Olet laittanut verbaalisen kyvykkyytesi likoon ja kertonut palveluistasi Facebookissa. Olet käyttänyt mainosrahaa, mutta yhteydenottoja tai tarjouspyyntöjä ei näy eikä kuulu. Google-mainostilikin kerää lähinnä pölyä. Mikä tässä mättää?! Asia on niin, että paraskaan liikeidea ei lähde lentoon, jos markkinointi ontuu.

Haluatko tehostaa markkinointiasi ja saada lisää asiakkaita?

Hyvät työntekijät hukassa?

Yhteydenottoja tulee enemmän kuin ehdit vastata. Resurssit seisovat yrityksesi kasvun tiellä, ja myyt vaivalla haalimillesi asiakkaille ei-oota. Töitä olisi tarjolla, mutta hyvät hakijat pysyttelevät piilossa.

Onneksesi me olemme rekrymarkkinoinnin mestareita. Haluatko unelmahakijoidesi löytävän sinut?

Pulmapelin ratkaisu

Eikö pulmapeli ratkennut? Ei se mitään. Siihenkin meiltä löytyy ratkaisu. Tässä, ole hyvä!

Rekrytoi kerralla koko markkinointitiimi.

“Teillä on nopea reagointi. Tartutaan nopeasti toimeen ja hoidetaan homma. On ollut helppo ymmärtää, mitä ostetaan. Välillä markkinointipalvelut on niin monimutkaisia, että ei tiedä oikein, mitä on ostamassa.”

Anne Ossi, toiminnanjohtaja, Kenkävero

{

Laadukas. Nopea palvelu. Ammattitaitoinen. Olette ajan hermolla markkinoinnissa ja osaatte suositella yrittäjälle, mikä on paras mahdollinen toimintatapa myynnissä ja markkinoinnissa.

Janne Kuoppala,
toimitusjohtaja, Lumotuli Oy

{

Tekninen hallinta ja ne mahdollisuudet, se on ollut tosi viisasta ulkoistaa. Google-näkyvyys on parantunut oleellisesti, ja sitten ne kampanjat! Se on vähintäänkin mennyt toivotulla tavalla, vähän yllättänytkin.

Arja Tiensuu,
toimitusjohtaja, Fysios Mikkeli

{

Teillä on nopea reagointi. Tartutaan nopeasti toimeen ja hoidetaan homma. On ollut helppo ymmärtää, mitä ostetaan. Välillä markkinointipalvelut on niin monimutkaisia, että ei tiedä oikein, mitä on ostamassa.

Anne Ossi,
toiminnanjohtaja, Kenkävero

Hyvä! Olet jo lähellä markkinointipulmasi ratkaisua.

Kerro, missä menet ja mihin haluat päästä. Yhdessä pääsemme sinne varmasti!