Visla on nyt Kasvutoimisto Kidea – miksi kaiken pitää aina muuttua?

tammi 10, 2022 | Kidea työpaikkana

Joulupalaverissamme visualisti-Ilona maalaili harmaanvalkoiseen talvimaisemaan persikan, pistaasin ja sumuisen sinisen sävyjä. Siinäpä ne, Kasvutoimisto Kidean uudet värit.

Takana oli akanarikas nimenvalintaprosessi ja tuulisia ajatusmyllyjä siitä, mitä me töissä oikeastaan teemme, miksi ja kenelle. Usko tai älä, kasvutoimistossa tehdään muutakin kuin löhötään säkkituolissa ja haaveillaan baskeri päässä. (Kurkkaa vaikka.)

 

Kääk joku Kidea!

Uusi ja salaperäinen Kasvutoimisto Kidea ja etenkin sen tarjoamat palvelut herättivät sinänsä touhottamiseemme tottuneissa asiakkaissamme kysymyksiä. Vinkkaus tuoreista tuulista poiki jopa kauhunsekaisia yhteydenottoja Mikolle. Miten Vislalle käy? Eikö teillä tehdäkään enää digimyyntiä ja markkinointia?

Miten näihin epävarmuuden tiloihin sitten päädyttiin? Jos nyt fossiileja kaivellaan, ensi askelia ottaessaanhan Visla tarjosi asiakasyrityksilleen ns. ulkoistettua markkinointitiimiä sekä ohjelmistokehitystä kuten johdon raportointia. Koodauspalvelut lakastuivat pian muun tieltä, mutta markkinointitiimipalvelumme sen kun pihisee, tai itse asiassa kukoistaa. Asiakaamme saavat edelleen poimia istutuksistamme kaipaamansa korillisen liidien, sisältöjen ja kasvun satoa.

Viime vuosina palvelujemme puutarha on kuitenkin versonut etenkin valmennukselliseen suuntaan, asiakkaidemme tarpeisiin mukautuen. Markkinoinnin työpajojen ja valmennuksen rinnalle ovat tupsahtaneet tiimivalmennukset, rekrytoinnin ja työhyvinvoinnin kehittäminen sekä yrityksen strategian käytäntöönvienti valmennusmallilla. Nämä ovat myös teemoja, joissa haluamme olla suomalaisen työkulttuurin edelläkävijöitä – ja saamamme palautteen perusteella kylvämme oikeaan suuntaan.

 

Kuningasideoita komerossa ja kautta maan

Elämä ei kuitenkaan voi olla vain kasvun mehustelua keitaalla tai inspiroivia valmennuksia keväisillä kesantopelloilla. Mihin se alkuaikojen ohjelmistokehitys siis unohtui? Kun on aikansa kierrellyt niityllä, sen reunamilta voi havaita hämmentävän hyvänä säilyneen, metallisen oviluukun. Kurkistetaan yllätysten bunkkeriin!

Brändiuudistuksen myötä Kasvutoimisto Kidea paitsi jatkaa uusien alueiden valloitusta myös palaa juurilleen, nolliin ja ykkösiin. IT-palvelut tekevät paluun, nauttikaamme siis nokkaimme täydeltä koodarikomerosta kantautuvia tuulahduksia! Ihan pian Kasvutoimisto Kidean vierellä ahertaa Kidea IT, joka tarjoaa muun muassa verkkosivutoiminnallisuuksien koodaamista, edistyneitä verkkokaupparatkaisuja sekä yrityksen pilvipalveluiden integrointia.

Edelläkävijyys ei käy heinänteosta, mutta käännämme uuden lehden täynnä intoa tulevasta. Luvassa on monia yhteisiä onnistumisen ja kasvun hetkiä. Kun hyviä ideoita kiteytetään aina vain enemmän tuloksiksi, jonkin on joskus ihan hyvä muuttua.

 

Yksi markkinointiassari vai kokonainen tiimi?

Kun yrityksesi käytössä on koko myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten joukko, löytyy osaaja kaikkeen tarvitsemaasi.

Mutta mitä kaikkea kattaa kokonaisen tiimin panos? Lataa alta esimerkkilaskelma.