Matkailuyrityksen verkkosivut kuntoon

maalis 26, 2024 | Brändi, Majoitus, Markkinointi, Matkailu, Toiminnallisuus, Verkkosivut

Enjoy Nature B&B:llä oli ongelmia Hollolan-kohteensa sivuston kanssa. Projektissa Kidean kanssa ongelmat selvitettiin ja verkkosivut korjattiin kuntoon. Myös sivustolle tarvittavat majoitusvarauksen toiminnallisuudet rakennettiin toimiviksi. Lue Roland Tolsdorfin kokemukset yhteistyöstä.

Nopea viestintä ja tarkat verkkosivun parannusehdotukset

Projektin tavoitteena oli luoda moderni ja houkutteleva verkkopresenssi uudelle Bed & Breakfast -palvelullemme Hollolassa. Meillä oli tietyt muotoiluvaatimukset verkkosivuille, ja halusimme uuden, teknisesti puhtaan ja toimivan WordPress-ratkaisun, jota on helppo ylläpitää. Myös Instagram-profiilin yhdistäminen verkkosivujen etusivulle oli meille tärkeää.

Yhteistyö Kidean kanssa oli esimerkillistä. Kaikki tavoitteemme saavutettiin niin laadukkaasti ja nopeasti kuin toivoimmekin. Kidean erittäin nopea palaute ja tarkat parannusehdotukset verkkosivujen kuntoon saattamiseksi olivat poikkeuksellisen hyvä kokemus.

Viestintä oli esimerkillistä sekä laadun että nopean ja ystävällisen vastaamisen osalta. Toiveemme kuunneltiin, ja kaikki toiveemme toteutuivat tavoitteiden mukaisesti. Ei voi olla kuin tyytyväinen!”

Yllättävän hyvä prosessi, lopputuloksena verkkosivut kuntoon

“Muista yrityksistä saamiemme kokemusten perusteella emme olleet alussa odottaneet näin hyvää prosessia ja lopputulosta. Todella hieno yllätys. Verkkosivut tulivat kuntoon, eikä sovittu likimääräinen hintahaarukka ylittynyt.

Kestää jonkin aikaa, ennen kuin sivustomme saa laajaa huomiota, mutta saamme jo nyt varauksia. Olemme tyytyväisiä, että olemme löytäneet Kideasta luotettavan ja todella pätevän, ammattitaitoisen kumppanin tuleviin hankkeisiin.

Roland Tolksdorf, Enjoy Nature B&B 

Kevättalven 2024 projektissa 

  • siirrettiin kansainvälisen toimijan Hollolan-kohteen sivuston verkkosivu-infra Kidean hallinnoitavaksi
  • laitettiin verkkosivut kuntoon hankalien, toimimattomien tai rikki olevien toiminnallisuuksien osalta
  • integroitiin ja otettiin käyttöön toiminnallisuudet majoitusvarausten tekemiseen. 
  • yhtenäistettiin sivuston visuaalista ilmettä.

Yksi markkinointiassari vai kokonainen tiimi?

Kun yrityksesi käytössä on koko myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten joukko, löytyy osaaja kaikkeen tarvitsemaasi.

Mutta mitä kaikkea kattaa kokonaisen tiimin panos? Lataa alta esimerkkilaskelma.