Oletko valmis räjäyttämään käsityksesi siitä, miten yrityksesi markkinointi kannattaa hoitaa?

Yksi markkinointiassari vai kokonainen tiimi?

Kaikki langat omissa käsissä, hyvä hyvä. Kello juoksee ja yrittäjä sen mukana. Mutta maailma muuttuu nopeammin kuin yksin jaksaa juosta.

Kun yrityksesi käytössä on koko myynnin ja markkinoinnin ammattilaisten joukko, löytyy osaaja kaikkeen tarvitsemaasi. Entäs ne luvut ja laskelmat? No, täräytetään tiskiin.

Suurten kysymysten äärellä

Kuinka paljon mahtuu pieneen osaajaan – vai kenties sittenkin kokonaiseen markkinointitiimiin?

Tärkein palaute tulee asiakkailtamme.

{

Tärkeintä on, että meille yrittäjinä syntyy tunne, että saamme markkinointirahalle vastinetta. On sellainen tunne, että me yhdessä kehitetään tätä liiketoimintaa. Kidea on kumppanina parhaimmillaan kasvua hakeville yrityksille.

Tero Savolainen, toimitusjohtaja, Kotopalvelut Oy

{

Asiakkuuden johtaminen on Kidealla erinomaista, mikä tuo meille asiakkaana turvallisuuden tunteen ja luottamuksen siihen, että asiat hoituvat taustalla juuri oikealla tavalla. Voimme luottaa sataprosenttisesti, että Kidea pitää sovitusta kiinni. Sisältöjen laatu on erinomaista, ja Kidea ottaa kehitysehdotuksia avoimesti vastaan.

Suvi Wulff, markkinointipäällikkö, Honkarakenne Oyj

 

{

Vaikka pidän teitä rehellisinä ihmisinä, en uskonut sitä, mitä aluksi sanoitte. Mulla on ollut huonoja kokemuksia toisten toimijoiden kanssa, joten avasin jännityksellä ensimmäisen version verkkosivusta. Mutta te saitte hyvin kopin siitä, mitä me halutaan. Uskon, ettei se ollut vahinko, että ymmärsitte meidän bisneksen. Uskallan sanoa, että kokemus ja tuote on paras, mitä olemme saaneet.

Jere Kujanpää, toimitusjohtaja, Kaarirakenne Oy

Hyvä! Olet jo lähellä.

Olet juossut upeasti tähän saakka. Nyt on aika hengähtää. Kerro, missä menet ja mihin haluat päästä. Katsotaan yhdessä, miten sinne päästään vakain, rauhallisin askelin.

Kasvutoimisto Kidea Oy

Autamme menestymisen arvoisia yrityksiä menestymään paremmin. Laajempana tavoitteenamme on olla näkyvä edelläkävijä asiakkaan tarpeisiin perustuvan brändin luomisessa ja johtamiskulttuurin muutoksessa.

Ota yhteyttä

Verkkolaskuosoite

Verkkolaskuosoite
003727776693

Verkkolaskuoperaattori
003721291126 (Maventa)

Seuraa meitä