Tule tiimiin, joka toimii

“Kidean arvot eivät ole sanahelinää, vaan esimerkiksi avoimuus näkyy päivittäisissä kohtaamisissa. Myös meidät etäläiset napataan aidosti ja lämpimästi mukaan tiimiin. Niin huippuhetket kuin epäonnistumiset käydään yhdessä läpi. “

Elina, Kidea

Etsimme sinua, markkinoinnin projektipäällikkö!

Jos hanskaat monisäikeiset projektit ja markkinoinnin mekanismit, nappaa läppäri kainaloon ja tule näyttämään fläppitaulun paikka vauhdikkaaseen Kasvutoimisto Kideaan!

Projektipäällikkönä ja markkinoinnin osaajana työpöydällesi päätyy jos jonkinmoisia projekteja, joita pilkot osiin ja nakitat sopivissa erissä tiimiläisille ja alihankkijoillemme. Tämän lisäksi pidät hyvää huolta asiakkaistamme: pidät heidät kartalla projektien kulusta ja huolehdit, että tekeminen on asiakkaan tavoitteiden mukaista.

Kuulostaako hengästyttävältä? Jos kuulostaa, voit silti jatkaa lukemista. Kideassa rehellisyys on rohkeutta, huumori happea ja virheiden tekemistä vaaditaan. Vain virheiden kautta voi kasvaa. Yksin et joudu puurtamaan, vaan olet tärkeä ainesosa Kidean sydämellisessä sekametelisopassa.

Tarjoamme sinulle

  • Kokoaikaisen pestin. Töitä teet kuitenkin vain sen verran kuin elämäntilanteeseesi sopii, ja siksi voimme keskustella myös osa-aikatyöstä.
  • Sairauskuluvakuutuksen, joka takaa hyvän ja jonottoman hoidon myös jo olemassa oleviin sairauksiin. Hyvinvoivat työntekijät ovat Kidean arvokkain voimavara!
  • Kattauksen muitakin työsuhde-etuja, kuten laajan vakuutusturvan töihin ja vapaa-ajan viiletyksiin, liikunta- ja hierontaedun sekä koulutusrahaa kiinnostuksenkohteidesi mukaan.
  • Armeliaan ja kannustavan työympäristön, jossa sinun ei tarvitse olla yksin maailmaa kannatteleva supersankari.

Kasvutoimisto Kidea työpaikkana

Kasvutoimisto Kidea auttaa menestymisen arvoisia yrityksiä menestymään paremmin. Laajempi tavoitteemme on olla näkyvä edelläkävijä asiakkaan tarpeisiin perustuvan brändin luomisessa ja johtamiskulttuurin muutoksessa.

Toimiston tuoksinasta pääset halutessasi nauttimaan Mikkelissä, mutta töitä voit tehdä missä ja milloin haluat. Työnkuvasikaan ei ole kiveen hakattu, vaan voit muokata ja laajentaa sitä tavoitteidesi suuntaan. Esimerkiksi yritysvalmennuksen saralla meillä olisi tarve tyypille, jolla on kyky vetää työpajoja, kysyä kiireisiltä yrittäjiltä oikeita kysymyksiä oikeaan aikaan ja auttaa heitä saavuttamaan tavoitteensa. Jos sinulla on siis kiinnostusta tai osaamista tällaiseenkin, kerro ihmeessä siitä.

Tuliko kaupat?

Annathan kuulua itsestäsi 14.2.2022 mennessä!

Aloitamme haastattelut heti ja odotamme sinua innolla, joten ota yhteys mieluummin ennemmin kuin myöhemmin sähköpostitse rekry@kidea.fi. Voit myös soitella Ilonalle numeroon 050 404 8404 ja kysellä lisää.